( De Geheimzinnige Kristallen Schedels )

door

Joshua & DesyRainbow Shapiro
 
The Crystal Skull Explorers
(De Kristallen Schedel Verkenners)


© Joshua & DesyRainbow Shapiro

Joshua en DesyRainbow (V.S. & Nederland) houden hier drie van hun persoonlijke kristallen schedels in de handen,
(van links naar rechts) “Portal de Luz”,
 
“Unity”
en “Mozes of Peace”.

 

Wij begroeten de lezers van het Spiritueel Magazine Online en bedanken Hans en Monique voor deze gelegenheid om jullie te ontmoeten. Het doel van dit artikel is, om een korte maar beknopte beschrijving te geven over kristallen schedels, een van de grootste mysteries in onze wereld. Oorspronkelijk verzocht een Australisch tijdschrift ons dit artikel in een paar dagen te schrijven. Dit was helemaal geen makkelijke opgave omdat de studie der kristallen schedels erg ingewikkeld is (tot op zekere hoogte). Maar omdat we het heerlijk vinden om aan zoveel mogelijk mensen over de kristallen schedels te vertellen, kwam het artikel toch goed uit de verf. En nu is het dan tijd om deze informatie met jullie te delen!

Wie zijn wij? Wij zijn Joshua (Amerikaan) en DesyRainbow (Nederlandse) Shapiro. Sinds 2001 werken wij heel aktief samen, nadat wij elkaar hadden ontmoet tijdens een kristallen lezing die Joshua in Apeldoorn gaf. Je zou kunnen zeggen dat dit “het Lot” was omdat DesyRainbow enkele andere afspraken voor die dag afgezegd had om naar deze lezing te kunnen gaan en daar een van haar gidsen 3 maal in Joshua`s linker wang en baard zag verschijnen, terwijl hij aan het praten was. Toen hij haar kopie van zijn eerste kristallen schedel boek signeerde, voelde hij een grote Liefde binnenin zijn hart voor DesyRainbow en hij herkende haar ziel. Later vertelde DesyRainbow dat zij bij de eerste seconde dat zij Joshua zag, hem ook daadwerkelijk herinnerde als iemand die héél bekend voor haar was en onmiddelijk voelde ook zij de Liefde die ze door vele levens voor hem had gevoeld. De rest is geschiedenis, zullen we maar zeggen.

DesyRainbow kwam voor het eerst in 1998, in aanraking met de kristallen schedels op de Wolf Song IX bijeenkomst in Holland. Daar had zij de kans om diverse oeroude kristallen schedels te bezoeken, die daar gebracht waren door de kristallen schedel expert F.R. ‘Nick’ Nocerino en door een andere kristal leraar, DaEl Walker. En natuurlijk nadat wij onze relatie in de zomer van 2001 opnieuw begonnen werd DesyRainbow de mede-verzorger van de persoonlijke kristallen schedels waar ik in die tijd meewerkte en nu hebben we acht kristallen schedels in onze kollektie, waarvan de meeste in Brazilië zijn gemaakt. Onlangs heeft DesyRainbow zelf haar eerste “praatje” gegeven, over de avonturen die zij met de “kristallen familieleden” en Joshua beleeft heeft.

Voor Joshua begon de reis met de kristallen schedels in april 1983. Hij bemoeide zich alleen met zijn eigen zaken, toen hij een spirituele boekwinkel in San Jose, Californië binnenstapte en daar een foto van een levensgrote Amethyst Kristallen Schedel zag. Opmerkelijk was dat hij een sterke trilling door zijn hele lichaam voelde gaan en de woorden in zijn hoofd hoorde:” Waarom is dit (deze schedel) nú al naar buiten getreden?”, toen hij naar de foto staarde. Toen hij nog steeds, binnen datzelfde uur, in deze boekwinkel met de eigenaar van de winkel aan de praat was, werd de stad Californië door een aardbeving getroffen en de tafel waar de foto`s van de kristallen schedel op lag beefde enorm. Met deze innerlijke èn uiterlijke bevestiging, begon zijn reis met de kristallen schedels. Nu, bijna 20 jaar later, heeft Joshua meer dan 200 kristallen schedel presentaties gegeven in o.a. de V.S., Canada, Zuid-Amerika, Australië en in 10 verschillende landen binnen Europa, dus mense-lief wat hebben wij een belangrijke dingen te vertellen over de kristallen schedels!!


De volgende Vraag die je zou kunnen stellen is, “Wat voor den donder is dan zo`n Kristallen Schedel?”
—Tja, zo als de naam al aangeeft praten we hier over voorwerpen van kwarts kristal (berg, amethyst, rook, citrien, rozenkwarts, enz.) die de vorm van een schedel hebben. Vandaag de dag praat men binnen de kristallen schedel gemeenschap over drie typen schedels:

© DesyRainbow Shapiro

“Portal de Luz” – een rookkwarts kristallen schedel gemaakt door een Meester kristal beeldhouwer. Verzorgers Joshua en DesyRainbow Shapiro
 

“Nieuwe of Nieuwgemaakte” – kristallen schedels die vervaardigd zijn door moderne kristal beeldhouwers en waarvan er nu duizenden en duizenden van bestaan (dit kwam pas rond de midden jaren 90 tot een explosie). Deze schedels komen voor in alle vormen en maten (één nieuwe schedel woog meer dan 50 kilo) en worden voornamelijk gemaakt door de kristal beeldhouwers uit Brazilië en China. En ze worden zelfs op E-bay verkocht.
 
“Oude” – oud noemt men een kristallen schedel die meer dan 100 jaar tot 1000 jaar geleden is gemaakt. De meeste van dit type schedel zijn ontdekt bij oeroude ruïnes in Mexico of Midden-Amerika en vele van hen worden bewaakt door de diverse inheemse afstammelingen over de gehele wereld. Normaal gesproken kunnen we op de “Oude” kristallen schedels gereedschap krasjes terug vinden die door de beeldhouwer zijn achtergelaten, wat zeker het geval is met de “Nieuw” gemaakte schedels.


“Oeroud” – een kristallen schedel die gemaakt was vanaf 1500-2000 jaar geleden of eerder (zij kunnen honderdduizenden jaren oud zijn)noemt men “oeroud”. Tegenwoordig zijn er een paar kristallen schedels die men als “OEROUDE” kristallen schedels beschouwd. Er is tot op vandaag absoluut geen enkele techniek bekend die kan dateren wanneer een kristallen schedel gemaakt is. In het algemeen zeggen we dat, wanneer we geen gereedschapskrasjes op de schedel terugvinden deze schedel of met de hand of met zeer vergevorderde techniek, waar wij nog niet bekend mee zijn, (lasers, die primitieve stammen niet hadden], Gedachten Projektie vanuit de hoger dimensies, een cadeau van de goden [buitenaardsen], of lang geleden door een vergevorderd beschaving [Atlantis of Lemurië] moet zijn gemaakt of ze zouden ook kunnen komen van een de beschaving in de Binnen Aarde [de holle Aarde theorie, een heel nieuw artikel op zich].

Wij geloven dat het èchte begrip over de oeroude kristallen schedels gevonden kan worden binnen de tradities van de inheemse culturen die in onze wereld bestaan. In feite bestaat er een absolute verbinding met de kristallen schedels en de Maya`s en de Azteken. Er is zelfs informatie gedeeld door verschillende Inheemse Amerikaanse bronnen, dat ook zíj de kennis bezitten over kristallen schedels. In enkele gevallen worden de kristallen schedels verbonden met de voorspellingen van de wereld, die door deze mensen wordt doorvertelt. En als die culturen hun eigen kristallen schedel hebben (wat héél wel mogelijk is), zullen zij de schedel heimelijk beschermen en bewaken, omdat zij deze kunst-voorwerpen als zéér heilig beschouwen en zij nemen deze verantwoording dan ook héél serieus.

Om te bepalen wat voor soort kristallen schedel iemand heeft, kunnen we de Legendes onderzoeken die binnen de Inheemse Volkeren wordt gehouden, of we kunnen met de ‘gevoelige’ mensen werken die op paranormale wijze een verbinding kunnen maken met de energie en geschiedenis van de schedel.


Gescheidenis van de Kristallen Schedels –
In het latere deel van de 19de eeuw werd het publiek pas bekend met de kristallen schedels. In deze tijd, interesseerden veel musea over de hele wereld zich in het tentoonstellen van antiek van vervlogen beschavingen (Egypte, Griekenland, Meso Amerika enz. ...).  En dus hadden het “Musée de l`Homme” (museum der Mensheid in Parijs) en het “Museum of Mankind in Londen ieder een bergkristallen schedel ter bezichtiging (beide schedels kwamen tijdens de Franse bezetting in Mexico rond 1860 aan de oppervlakte, zeer waarschijnlijk gevonden of aangeschaft door Fortuin Jagers die verbonden waren met de Maya steden in dit land).  Alhoewel, in het onderzoek dat wij deden voor ons boek “Journeys of a Crystal Skull Explorer” (dat als een E-boek in september 2003 wordt vrijgegeven) waren er een aantal oude en oeroude kristallen schedels die, gedurende dezelfde eeuw in privé-handen waren gevallen, uiteindelijk toch hun weg vonden (door eerst door diverse handen te zijn gegaan) naar de specifieke personen die deze kristallen schedels vandaag de dag aan het publiek laten zien.

Opnieuw werden er in het vroege deel van de 20ste eeuw, gewoonlijk verbonden met de oeroude Midden en Zuid-Amerikaanse ruïnes, meer kristallen schedels ontdekt. Sommige van deze schedels zijn bekend als:

De Mitchell-Hedges Kristallen Schedel” genoemd naar een beroemde ontdekker en avonturier, F.A. Mitchell-Hedges, ondekt in 1924 in Lubantuun, een oeroude Maya stad in Belize. Het is levensgroot met een beweegbare kaak en gemaakt van helder bergkristal, het is bijna een gelijke kopie van onze eigen moderne schedel. Nu is het in handen van Anna Mitchell-Hedges die in Cananda woont;

“ET” werd ontdekt door een Maya familie die vlakbij Guatamala woonde en die op hun eigen grondgebied in 1906 in de aarde aan het spitten waren. Het is door Joke van Dieten in 1991 in Los Angeles, in een kristal winkel aangeschaft. Het is de enige levensgrote oeroude kristallen schedel die van rookkwarts gemaakt is en een “buitenaardse” vorm heeft. Deze kristallen schedel reist over de wereld en kon in 2001 aanschouwd worden tijdens de grote Weense tentoonstelling die “Mysterieuze Voorwerpen” heette;

“MAX”  Een 9 kilo wegende bergkristallen schedel die naar waarschijnlijkheid in 1924 -1926 in een Maya graftombe in Guatemala is ontdekt. De schedel werd in 1970 door een Maya Shamaan gegeven aan een Tibetaans getrainde Lama, die het in een healing centrum in Houston gebruikte. Na zijn dood is de schedel aan Carl en JoAnn Parks gegeven die met deze schedel door heel de V.S. reizen. (Notitie: Deze kristallen schedel komt met zijn verzorgster van 25 tot 28 september a.s.naar Nederland, voor meer informatie http://www.le-ri-crystal.nl/begin_nl.html ). De naam van deze schedel kwam door telepatisch communicatie tussen Mevr. Parks en de schedel, omdat de schedel haar vertelde dat hij zo heette.

© Stan Chan & Al Ramirez

“Ami” – een oeroude amethyst kristallen schedel. Let op de circelvormige inham
bij de slaap en de wit kronkelende lijn
die over het gehele stuk kwarts
loopt
, waardoor de schedel als het
ware in twee stukken verdeeld
wordt.
 

AMI” de Amethyst Kristallen Schedel: De geschiedenis is niet helemaal zeker, zeer waarschijnlijk was het een deel van de kollektie kristallen schedels die de Mexicaanse President Diaz van 1876 – 1910 in zijn bezit had, maar we hebben ook rapporten dat de schedel ontdekt was in de omgeving van Oaxaca (Mexico) en altijd van generatie tot generatie werd overgegeven door een bepaalde Orde van Maya Priesters. Nu woont het bij een groep zakenmensen, die de schedel te koop aanbieden.

Er zijn natuurlijk zijn er vele andere kristallen schedels die, zoals men gelooft “OEROUD” of oud zijn, maar deze voorgestelde kleine groep is daar een goede vertegenwoordiging van.


Tja en waarom zijn die kristallen schedels dan zó belangrijk? Je hebt een heel goed boek nodig (net zoals het boek dat wij aan het maken zijn) om deze vraag te beantwoorden, dus zullen we de lezers alleen een paar ideeën en gedachten aanreiken:

“De Oeroude Kristallen Schedels waren de computers van de ‘Ouden’, zij bevatten belangrijke informatie die de mensheid helpt om de reeks tegenslagen te doorstaan die ons naar een “Gouden Eeuw” zullen brengen.

“ Zij waren een zeer krachtig middel voor healing [Lichaam en Geest] bij de oeroude beschavingen als de Maya`s en de Atlantiërs.

“Vandaag hebben we getuigeschriften van so veel mensen die hun leven diepzinnig zagen veranderen toen zij een mogelijkheid hadden om in de aanwezigheid van een ”OEROUDE” kristallen schedel te zijn. Heling van allerlei soorten van ziekten, uitbreiding van iemands spiritueel bewustzijn, opruiming van emotionele of mentale blokkades, een verbinding voor een positieve verandering in iemands leven en ga zo maar door. En nu beginnen deze fenomenen ook bij de “Nieuwgemaakte” kristallen schedels voor te komen.


Is er Ooit Onderzoek Gedaan om de Schedels te begrijpen?

Ja zeker wel, want voor al bijna 60 jaar is er interessant onderzoek verricht door de “Crystal Skull Society International” in Californië, met aan het hoofd de heer F.R. ‘Nick’ Nocerino. En daar aan toevoegend hebben wij een groep gevormd namelijk de  “World Research Center” (basis in de V.S. en Nederland), waar we begonnen zijn met ons te richten op twee aspecten van de kristallen schedels:

© Marc van de Velde

Hier ziet men een groep onderzoekers uit België die “Portal de Luz” testen.
Zij maken gebruik van een Lecher Antenne
(`n soort pendel die specifieke
energie frequenties kan meten)
.

Zij waren zeer verbaast dat onze schedel dezelfde frequenties als een menselijk
wezen uitzond:  namelijk het “Zien”,
“Ruiken”, Voelen, en zelfs “Horen”.

 

1) Het gebruik van verschillende elektronische apparaten om te zien of wij bewijs en begrip zouden kunnen geven, waarom de energie van de kristallen schedel de mens op zo`n krachtige wijze beïnvloedt. Gebruik makend van een aantal verschillende apparaten (indien mogelijk, wordt er ‘blind’ getest) hebben de machines ons duidelijk laten zien dat mensen energetisch beïnvloedt worden tijdens hun blootstelling aan de kristallen schedels. Tijdens onze testen werkten wij met apparaten als: Meridiaan Stress machine, de EEG, de Lecher Antenne en Krilian camera`s gevoelig genoeg om de Aura vast te leggen en te laten zien.

2) We ontdekten ook nog wat leek op geheime informatie dat gecodeerd bleek binnenin de kristallen schedels. Hiervoor moesten we gebruik maken van verschillende kristallen schedels en speciale foto`s op gecomputeriseerde basis.  Wat ook heel belangrijk is, is dat er binnen de ‘Bijbel Code’ (een geheime code in de Torah, de eerste vijf boeken van het Oude Testament waarbij je een aantal letters overslaat) ook gesproken wordt over de kristallen schedels. De gegeven informatie had een verbinding met de Maya`s, ‘Voorspelling’,de Mitchell-Hedges Kristallen Schedel en veel meer werd daar genoemd maar ook hun mogelijkheid om te ‘werken als een computer’ en ‘dat men de kristallen schedels gebruiken kan voor heling’.

    


  Eind Commentaar van de schrijvers:

 

Wij geloven dat de kristallen schedels één van de belangrijkste oeroude kunstvoorwerpen zijn die aan de oppervlakte zijn gekomen om de aandacht van het publiek te vragen. Wij geloven dat de kristallen schedels sleutel-informatie vasthouden, die onze wereld zal helpen naar een tijd van perfecte Vrede en Harmonie in 2013 (of zoals de Maya Voorspelling verklaard “het Jaar Nul” dat begint op 21 december 2012). Deze datum is zó belangrijk dat Desy en ik besloten om op 21 december van het vorig jaar te trouwen, in de aanwezigheid van onze ‘eigen’ kristallen schedels met de foto``s van verschillende oeroude kristallen schedels, dus precies 10 jaar ervoor.

Ongeacht de bronnen waar deze schedels vandaan hebben mogen komen (gebracht door de Buitenaardsen van andere werelden of, gecreëerd in Atlantis, Lemurië, of de Binnen Aarde, enz ...) ze helpen nu heel veel mensen om tot hun ware essentie wakker te worden, want wij beginnen ons nu te realizeren dat wij allemaal leden zijn van dezelfde spirituele familie zijn. Het is NU tijd voor ons om samen te werken in `n coöperative manier om de Wereld van Vrede en Harmonie te creëren waar wij naar verlangen,  voor ons en de toekomstige generaties. De Kristallen Schedels zijn een teken van het Universum en de vele ongeziene spirituele Helpers; dat deze tijd van Vrede  die voorspeld is, NU aan de gang is, als wij allemaal doen wat ons Hart laat zingen.


Dank jullie wel voor het lezen en het luisteren. Hopelijk mogen Desy en ik in de nabije toekomst jullie zelf `ns ontmoeten om de energieën van de kristallen schedels  te delen omdat wij blijven doorgaan met onze persoonlijke, lange en avontuurlijke reis. 


In Peace, Light and Joy always,

Joshua & DesyRainbow Shapiro
The Crystal Skull Explorers
(De Kristallen Schedel Verkenners)

Holland
Augustus 2006
Contact Informatie:

Joshua & DesyRainbow Shapiro, Nederland

Email: joshuashapiro@xs4all.nl (Joshua)
          
desyrainbow@hotmail.com (DesyRainbow)

Mobile:  +31 (0)642 460 975
Websites: http://www.v-j-enterprises.com/cs.html
                  http://www.crystalskullevents.org
                  (Kristallen Schedels Conferentie, Oktober 2006,
                   email: info@crystalskullevents.org )


De Nederlandse Versie met als titel,

“Kristallen schedels: Een groot mysterie nader bekeken”

is verkrijgbaar vanaf 18 september 2006 in diverse boek
en New Age winkels. Het is g
epubliceerd door Uitgeverij Akasha.

(Waneer je dit boek zo snel mogelijk gesigneerd in huis wilt
hebben email dan:
joshuashapiro@xs4all.nl )


Voor informatie over het nieuwe boek
(in het Engles als een e-book, ga naar)


http://www.baRJisconnection.comPS – Wanneer iemand interesse heeft om een kristallen schedel evenement naar zijn/ haar omgeving te brengen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.    Je zult versteld staan hoe leuk kristallen schedels kunnen zijn.  Dank je !!